Disclaimer

Algemeen

Aan de informatie op Platendraaier.nl kunnen geen rechten worden ontleend. Ons streven is om alle informatie up-to-date te houden, al kan het voorkomen dat er fouten te vinden zijn. Platendraaier.nl is niet aansprakelijk voor eventuele schade die voortgekomen is door foutieve informatie op de website.

Platendraaier.nl bevat links naar websites van derden. Wij zijn niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor de inhoud van deze sites.

Copyright

De teksten, lay-out, afbeeldingen en andere onderdelen op Platendraaier.nl vallen onder de bescherming van het auteursrecht. Indien er een bron staat vermeld dan valt dit onder het recht van de eigenaars hiervan. Mocht je ondanks dit eigen materiaal tegenkomen zonder bronvermelding dan kun je contact met ons opnemen. Het kopiëren, wijzigen, vertalen of bewerken in welke vorm dan ook van materiaal van deze site is verboden, tenzij hiervoor schriftelijke toestemming is verkregen door Platendraaier.nl.

Cookies

Platendraaier.nl maakt gebruik van cookies voor het onthouden van contactgegevens, bijhouden van websitestatistieken en het onderhouden van de advertenties.  Dit wordt opgeslagen in een klein tekstbestand op uw computer.

Welcome Back!

Login to your account below

Create New Account!

Fill the forms below to register

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist