Meewerken

Volg jij de laatste ontwikkelingen in de muziekindustrie op de voet? Bezoek je regelmatig een concert? Schrijf jij graag een recensie van een net verschenen album? Kom ons team dan versterken en help mee om Platendraaier uit te bouwen.

Wie zijn wij?

Platendraaier is een online muziekmagazine met informatie over platenbeurzen, platenzaken, poppodia en hoezen. Daarnaast zijn er op de blog albumrecensies, concertverslagen, informatie over platenzaken en muzieklijstjes te vinden. Maandelijks komen er 15.000 tot 20.000 unieke bezoekers af op de verschillende artikelen.

Wie zoeken wij?

Platendraaier is op zoek naar recensenten om het team te versterken. Belangrijk is dat je ervaring hebt met het schrijven van artikelen, enthousiasme uitstraalt in je teksten en op een originele manier schrijft over albums/concerten. Je vindt het leuk om je te verdiepen in het achtergrondverhaal van een album en laat dit blijken uit informatieve en diepgaande recensies/verlagen. Je beslist zelf hoe vaak je een recensie schrijft en of dit over een nieuw album of over een klassieker uit de muziekindustrie gaat. Daarnaast kun je ook je specialisatie aangeven, zodat je alleen die albums of concerten recenseert die binnen je interessegebied vallen.

Wat bieden wij?

Uiteraard krijg je van ons een eigen profielpagina waarop al je geschreven artikelen terug te vinden zijn, hiermee bouw je een eigen portfolio op. Je krijgt de vrijheid om je schrijfkunsten verder te ontwikkelen en krijgt diverse tips op muziek- en schrijfgebied. Daarnaast worden je artikelen gedeeld op onze goed gelezen social media kanalen.

Wat moet je ervoor doen?
Stuur je gegevens, motivatie en een voorbeeld van een eerder geschreven recensie op via onderstaand contactformulier en wie weet zie je binnenkort je recensie terug op de site.

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Onderwerp

Recensie (verplicht)

Motivatie