Mega Platen en CD Beurs – Jaarbeurs Utrecht

53ste Mega Platen & CD Beurs

In de afgelopen weken heeft de Nederlandse overheid diverse malen strengere maatregelen bekend gemaakt om de dagelijkse groei van het aantal Covid-19 besmettingen af te remmen. Dit is tot op heden nog niet gelukt waardoor er in Nederland op dit moment per dag bijna 8000 nieuwe Covid-19 besmettingen zijn.

De Rijksoverheid heeft daarom besloten wederom nieuwe en nog strengere maatregelen afgekondigd voor een periode van 4 weken, waarbij men nu al aangeeft dat deze periode waarschijnlijk nog verlengd gaat worden. De aangekondigde maatregelen komen in basis neer op een tweede (gedeeltelijke) lockdown.

Ten gevolge van deze nieuwe maatregelen en omstandigheden is het in onze ogen onmogelijk maar ook onverantwoord om de internationale Mega Platen & CD Beurs door te laten gaan op 14 en 15 november 2020. In goed overleg met Jaarbeurs Utrecht is daarom besloten de 53ste Mega Platen & CD Beurs samen met de VerzamelaarsJaarbeurs te verplaatsen naar 17 & 18 April 2021.

Wij begrijpen dat dit ook voor onze vele trouwe bezoekers en standhouders een enorme teleurstelling is. Daarom zullen wij er alles aan doen om in 2021 sterker terug te komen en hopen op jullie vertrouwen en support in dezen.

Zorg goed voor elkaar en blijf vooral gezond!

Mega Platen & CD Beurs 17 en 18 april 2021 in de Jaarbeurs Utrecht

  • Zaterdag 17 april van 9.00 tot 17.00 uur
  • Zondag 18 april van 10.00 tot 17.00 uur
  • Jaarbeurs Utrecht, Jaarbeursplein 6 te Utrecht
  • Entreeprijs: aan de kassa 14 euro per persoon
  • Voorverkoop 12,50 via www.recordplanet.nl
  • Kinderen tot en met elf jaar gratis

Welcome Back!

Login to your account below

Create New Account!

Fill the forms below to register

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist