Platenbeurzen

Platenbeurzen

Sinds het ontstaan van de platenindustrie zijn er al vele beurzen waar mensen hun vinyl verkopen of uitwisselen. De laatste jaren is er weer een toename ontstaan in het aantal platenbeurzen. Op de beurzen zijn alle soorten platen te koop. De keuzes zijn meestal erg groot wat betreft de muziekstijlen en artiesten. Vaak zijn er meerdere kraampjes met aanbiedingen of het uitzoeken van platen die in een wat mindere staat verkeren.

De grootste platenbeurs ter wereld wordt twee keer per jaar gehouden in de jaarbeurs in Utrecht. Op de mega platen & cd beurs komen ieder halfjaar duizenden muziekliefhebbers af, die kunnen genieten van de duizenden kraampjes met vinyl, cd’s, merchandise en meer. Er zijn daarnaast optredens van artiesten, speciale quizzen, exposities en boekpresentaties. De beurs wordt jaarlijks gehouden in april en november.

Hier vind je een overzicht van landen waar wij informatie over beurzen van hebben. Data en tijden die op onze website staan kunnen wijzigen, houdt daarom altijd de site van de organisatie in de gaten. Heeft u een suggestie of een opmerking neem dan contact met ons op via onze contactpagina.

Platenbeurzen Nederland

Platenbeurzen België

Platenbeurzen Duitsland

Share on Facebook217Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on LinkedIn0Share on Google+0