Platenzaken top 10: De beste platenwinkels van Nederland

In de jaren 2014 en 2015 werd de Platenzaken Top 10 verkiezing door Platendraaier georganiseerd, de lijst met dé platenzaken van Nederland. Over deze twee edities verschenen publicaties in nationale en lokale media, waarmee de Nederlandse platenzaak bekendheid kreeg bij een groter publiek. In de motivatie van de bezoekers werd rekening gehouden met de service, het aanbod, de uitstraling en de prijs/kwaliteitsverhouding van de desbetreffende platenzaak. In beide jaargangen streden er ruim 150 Nederlandse platenzaken mee voor de bokaal.

Het hoofddoel van de verkiezing was om de platenzaken een steuntje in de rug te geven. In de twee edities slaagde Platendraaier hierin met aandacht in verschillende media (krant, radio en online).

Top 10 van 2015

Top 10 van 2014

Eregalerij

De winnaars van de Platenzaken Top 10 staan in de Eregalerij.

2015: Sounds Venlo
Sounds Venlo

Sounds in Venlo weet zich met zijn veelzijdige muziekaanbod, de klantgerichte service, enthousiaste medewerkers en de nette indeling te kronen tot winnaar van de verkiezing. Vorig jaar behaalde de platenzaak een 2e plek, maar het enthousiasme van de klanten en de prachtig ingerichte etalages maken het de muziekplek van Nederland.

2014: Popeye Hengelo

Popeye HengeloPopeye in Hengelo mag zich de winnaar noemen van de eerste editie van de Platenzaken Top 10. Johan is een icoon in de wereld van platenzaken, die alles voor zijn klanten overheeft. Handgetekende cadeaubonnen, een groot aanbod in alternatieve muzieksoorten en een ouderwetse sfeer zorgen ervoor dat Popeye de terechte winnaar is geworden.

Informatie over alle platenzaken in Nederland kun je vinden op onze overzichtspagina.

Comments 1

Welcome Back!

Login to your account below

Create New Account!

Fill the forms below to register

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist