Platenzaken Top 10

Platenzaken top 10

In zowel 2014 als 2015 werd de Platenzaken Top 10 verkiezing door Platendraaier georganiseerd, de lijst met dé platenzaken van Nederland. Over deze twee edities verschenen publicaties in nationale en lokale media, waarmee de Nederlandse platenzaak bekendheid kreeg bij een groter publiek. In de motivatie van de bezoekers werd rekening gehouden met de service, het aanbod, de uitstraling en de prijs/kwaliteitsverhouding van de desbetreffende platenzaak. In 2015 streden er 180 Nederlandse platenzaken mee.

Het hoofddoel van de verkiezing was om de platenzaken een steuntje in de rug te geven. In de twee edities slaagde Platendraaier hierin met aandacht in verschillende media (krant, radio en online).

Top 10 van 2015

Top 10 van 2014

Eregalerij

De winnaars van de Platenzaken Top 10 staan in de Eregalerij.

2015: Sounds Venlo

Sounds VenloSounds in Venlo weet zich met zijn veelzijdige muziekaanbod, de klantgerichte service, enthousiaste medewerkers en de nette indeling te kronen tot winnaar van de verkiezing. Vorig jaar behaalde de platenzaak een 2e plek, maar het enthousiasme van de klanten en de prachtig ingerichte etalages maken het de muziekplek van Nederland.

Lees meer>>>

2014: Popeye Hengelo

Popeye HengeloPopeye in Hengelo mag zich de winnaar noemen van de eerste editie van de Platenzaken Top 10. Johan is een icoon in de wereld van platenzaken, die alles voor zijn klanten overheeft. Handgetekende cadeaubonnen, een groot aanbod in alternatieve muzieksoorten en een ouderwetse sfeer zorgen ervoor dat Popeye de terechte winnaar is geworden.

Lees meer>>>

Informatie over alle platenzaken in Nederland kun je vinden op onze overzichtspagina.

 

error: Inhoud is beschermd!