Platenzaken top 10

2014

Platendraaier presenteerde in 2014 de 1e editie van de Platenzaken top 10, de lijst met dé platenzaken van Nederland. In de maand november hebben bezoekers een stem uitgebracht op hun favoriete platenzaak. Hierbij hebben ze rekening gehouden met de service, het aanbod, de uitstraling en de prijs/kwaliteit verhouding.

10 - Sounds Tilburg

Sounds - TilburgDe platenzaak Sounds in Tilburg staat bekend om het enthousiasme van eigenaar Maarten en het ruime muzikale aanbod in zowel vinyl als cd. De zaak heeft door de stemmers een 10e plek in de lijst met platenzaken van 2014 weten te behalen.

Lees meer>>>

9 - De Waterput Bergen op Zoom

WaterputDe Waterput is het verkooppunt voor muziek en in het bijzonder vinylliefhebbers in Bergen op Zoom en omstreken.

Lees meer>>>

8 - Free Music Gouda

Free Music GoudaDe enige nog resterende muziekzaak van Gouda kan rekenen op vele bezoekers uit de omgeving. Met een gevarieerd muziekaanbod en hoogwaardige luisterapparatuur heeft Free Music een 8ste plaats in de Platenzaken top 10 weten te behalen.

Lees meer>>>

7 - Fame Amsterdam

Fame Plaza AmsterdamOp de bovenste verdieping van Magna Plaza in Amsterdam vinden we de groots opgezette muziekwinkel Fame. De zaak heeft door de stemmen van bezoekers een 7e plaats in de Platenzaken top 10 gekregen.

Lees meer>>>

6 - Concerto Amsterdam

Concerto AmsterdamAan de Utrechtsestraat in Amsterdam vinden we de groots opgezette platenzaak Concerto. Met zijn vele muziekafdelingen populair onder muziekliefhebbers en goed voor een 6e plek in de Platenzaken top 10.

Lees meer>>>

5 - Evelyn Novacek Hoogezand

Evelyn Novacek HoogezandIn het hoge noorden vinden we de platenzaak Evelyn Novacek, die al sinds 1937 muziekliefhebbers omarmt. De uitstekende service, fascinerende etalages en verkrijgbaarheid van veel muziekmateriaal zorgen ervoor dat de platenzaak een 5e plek in de Platenzaken top 10 heeft behaald.

Lees meer>>>

4 - North End Haarlem

North End HaarlemVinylstad Haarlem kent naast de platenzaken in het centrum van de stad de platenzaak North End. De vele instores, het vakbekwame personeel en ruime aanbod aan gunstig geprijsd vinyl zorgen voor een 4e plek in de Platenzaken top 10.

3 - Music Machine Sittard

Music Machine SittardIn het zuiden der Nederlanden vinden we in Sittard de populaire platenzaak Music Machine. Met een klantgerichte service, diversiteit aan muziekmateriaal en een echte café sfeer heeft de platenzaak een 3e plaats behaald in de Platenzaken top 10.

Lees meer>>>

2 - Sounds Venlo

Sounds - VenloNiet ver van de grens met Duitsland vinden we de platenzaak Sounds in het centrum van Venlo. Het gigantische muziekaanbod, de klantgerichte service en de nette uitstraling zorgen voor een 2e plek in de Platenzaken top 10.

Lees meer>>>

1 - Popeye Hengelo

Popeye HengeloPopeye in Hengelo mag zich de winnaar noemen van de eerste editie van de Platenzaken Top 10. Johan is een icoon in de wereld van platenzaken, die alles voor zijn klanten overheeft. Handgetekende cadeaubonnen, een groot aanbod in alternatieve muzieksoorten en een ouderwetse sfeer zorgen ervoor dat Popeye de terechte winnaar is geworden in de Platenzaken Top 10.

Lees meer>>>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Inhoud is beschermd!