Platenzaken Top 10

2015

Platendraaier presenteert de 2015 editie van de Platenzaken top 10. Gedurende de maand november hebben bezoekers van de website een stem uitgebracht op hun favoriete platenzaak, hierbij hebben ze rekening gehouden met de service, het aanbod, de uitstraling en de prijs/kwaliteit verhouding. Dit jaar streden er 180 Nederlandse platenzaken mee om de eindzege. De verkiezing wordt georganiseerd om de platenzaken een steuntje in de rug te geven in de moeilijke tijden die de fysieke winkels doormaken.

10 - Sounds Tilburg

Sounds Tilburg

De platenzaak Sounds in Tilburg heeft er het afgelopen jaar extra ruimte bij gekregen, doordat de eigenaar van het tweedehands gedeelte achterin de zaak verhuist is naar een nieuwe locatie. Ondanks de verbouwing is eigenaar Maarten nog altijd de gedreven man die in is voor een muzikaal praatje. Net als vorig jaar heeft hem de combinatie van de goede service en het brede assortiment een 10e plek opgeleverd in de Platenzaken Top 10.

Lees meer >>

9 - Concerto Amsterdam

Concerto Amsterdam

Als één van de grootste platenzaken in Nederland weet Concerto in Amsterdam muziekliefhebbers uit Nederland en omstreken te trekken. De diverse muziekafdelingen, instore optredens en de luisterplekken zorgen voor een 9e plek in de Platenzaken Top 10 van 2015.

Lees meer >>

8 - Diggers Recordstore Tilburg

Diggers Recordstore Tilburg

 

Diggers Recordstore opende pas op 31 mei van dit jaar de deuren, maar is met zijn 350 vierkante meter snel uitgegroeid tot een ideale plek voor vinylliefhebbers. Met het grote aanbod in zowel tweedehands als nieuw vinyl en de gunstige prijzen debuteert Diggers op de 8ste plek in de Platenzaken Top 10.

Lees meer >>

7 - Platenhuis 't Oor Almere

Platenhuis 't oor Almere

In de grootste stad van Flevoland bevindt zich het in 1997 opgerichte Platenhuis ‘t Oor. Alhoewel Gerard Endenburg er binnenkort mee stopt weet hij zich met de vriendelijke service, het grote aanbod en instore optredens tot de platenzaak van de Flevopolder te kronen, daarnaast staat ‘t oor op de 7e plek in de landelijke Platenzaken Top 10.

Lees meer >>

6 - Evelyn Novacek Hoogezand

Evelyn Novacek

De platenzaak Evelyn Novacek trekt al sinds 1937 klanten uit de wijde omtrek in het hoge noorden des lands. De familie die al sinds jaar en dag de winkel in bezit heeft wordt geroemd om de vriendelijke service, mooi ingerichte etalages, het grote aanbod en het centraal stellen van de klant. Na een 5e plek vorig jaar deze editie op een verdienstelijke 6e plek in de Platenzaken Top 10.

Lees meer >>

5 - Free Music Gouda

 

Free Music Gouda

Voor een stad met een grote historische waarde als Gouda is het jammer om te zien dat er nog maar zo weinig plekken met een aanbod in muziek over zijn. Gelukkig weet Free Music het niveau op peil te houden met de vakkundige kennis, zowel muziek als hoogwaardige luisterapparatuur en de vele instores. De platenzaak in het oude pand stoomt hiermee op naar de 5e plek in de Platenzaken Top 10 van 2015.

Lees meer >>

4 - Muziekafdeling Vanderveen Assen

CD Vanderveen Assen

De bijna 50 jaar bestaande muziekafdeling van Warenhuis Vanderveen in Assen biedt een verscheidenheid aan muziekstijlen aan op zowel cd, vinyl als dvd. De platenzaak weet zich met haar persoonlijke service, grote aanbod, deskundig personeel en instore optredens op te werpen tot een 4e plek in de Platenzaken Top 10 van 2015.

Lees meer >>

3 - Variaworld Deventer

Variaworld Deventer

De oude straatjes in het stadscentrum van Deventer vormen de perfecte plek voor liefhebbers van muziek. In de Kleine Overstraat vinden we de platenzaak Variaworld, waar met de altijd enthousiaste Wilco de Bruin aan het roer de klanten op hun wenken bediend worden. De goede service, het uitgebreide assortiment en het oude vertrouwde platenzaak gevoel zorgen voor een 3e plek in de Platenzaken Top 10 van 2015.

Lees meer >>

2 -Music Machine Sittard

Music Machine Sittard

 

Oude tijden herleven doet men in Music Machine in Sittard met het enthousiasme en de gedrevenheid van het drietal Rino, Jan & Bart. Het brede assortiment in muziek en aanverwante artikelen, de goede service en de regelmatige optredens maken het een klein paradijsje voor de muziekliefhebber, goed voor een 2e plek in de Platenzaken Top 10 van 2015.

Lees meer >>

1 - Sounds Venlo

Sounds Venlo

Sounds in Venlo weet zich met zijn veelzijdige muziekaanbod, de klantgerichte service, enthousiaste medewerkers en de nette indeling te kronen tot winnaar van de verkiezing. Vorig jaar behaalde de platenzaak een 2e plek, maar het enthousiasme van de klanten en de prachtig ingerichte etalages maken het de muziekplek van Nederland.

Lees meer >>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Inhoud is beschermd!