CD Vanderveen Assen

Platenzaken Top 10 2015: 4. Muziekafdeling Vanderveen – Assen

Gedurende de maand november hebben bezoekers van de website een stem uitgebracht op hun favoriete platenzaak, hierbij hebben ze rekening gehouden met de service, het aanbod, de uitstraling en de prijs/kwaliteit verhouding. Dit jaar streden er 180 Nederlandse platenzaken mee om de eindzege. De verkiezing wordt georganiseerd om de platenzaken een steuntje in de rug te geven in de moeilijke tijden die de fysieke winkels doormaken.

De bijna 50 jaar bestaande muziekafdeling van Warenhuis Vanderveen in Assen biedt een verscheidenheid aan muziekstijlen aan op zowel cd, vinyl als dvd. De platenzaak weet zich met haar persoonlijke service, grote aanbod, deskundig personeel en instore optredens op te werpen tot een 4e plek in de Platenzaken Top 10 van 2015.

De passie voor muziek is in de hoofdstad van de provincie Drenthe alom aanwezig bij het personeel van Vanderveen. De liefhebber die ook buiten de toegankelijke muzikale paden een weg zoekt is hier op zijn plek. Americana, blues en progrock zijn enkele van de goed vertegenwoordigde muziekstijlen op zowel cd als vinyl. Het personeel doet er alles aan om de muzikale interesses van hun klanten te vervullen, aangevuld met tips op muziekgebied. De collectors items en goede prijs/kwaliteit verhouding maken voor veel bezoekers een tussenstop in de stad de moeite waard. Een ander hoogtepunt vormen de instore optreden die er regelmatig gehouden worden. Met de wandelende muziekencyclopedieën en het ruime aanbod weet de muziekafdeling van Warenhuis Vanderveen een stijging naar de 4e plek in de lijst van 2015 te behalen.

Enkele motivaties van stemmers:

Ze hebben een groot assortiment, dat goed ingedeeld is en je zo makkelijk de cd’s / dvd’s / posters etc. goed en snel kunt vinden. Wanneer een product niet in de winkel ligt kan deze worden besteld en bij je thuis worden bezorgd. Er worden goede prijzen gehanteerd en de kwaliteit van de producten is zeer goed. Het personeel is altijd aardig, erg behulpzaam en knoopt altijd wel een leuk gesprek met je aan. Kortom, een top platenzaak!

Uitstekende service, vriendelijk personeel, lopen net een stapje harder en hebben alles dat je wilt hebben en anders bestellen ze het voor je. Daarnaast geven ze iets extra’s aan de klant d.m.v. Instore concerten en meets & greets met artiesten. Bovendien hebben ze een waanzinnig assortiment.

Uitstekende service, men kent zijn klanten en  geeft tips die passen bij iemands persoonlijke smaak. Er is een ruime keuze aan LP’s, cd’s en dvd’s, wat men niet in huis heeft wordt desgewenst besteld. Regelmatig live muziek en een up to date Facebook pagina. De prijzen zijn niet te hoog en de winkel is overzichtelijk. Als je iets niet kunt vinden is men nooit te beroerd om je te helpen.

Altijd behulpzaam bij evt zoeken; goede service; heel veel deskundigheid op gebied v muziek; diversiteit a verschillende soorten muziek, v klassiek, folk tot popmuziek; groot aanbod; kortom mijn platenzaak!

Deze mensen zijn wandelende muziekencyclopedieën met aanvullende enthousiaste anekdotes. Vaak heb je iets in je hoofd van vroegere tijden en ze hebben het in huis. Er wordt zeer goed meegedacht als je the song niet meer exact weet. Eeeh tsja. Ook ik heb weleens getralalaaat voor de balie.

Uitslag Platenzaken Top 10 2015

Over Hugo van den Bos

Hugo van den Bos
Als muziek- en vinylliefhebber ontwikkelde ik in 2011 de site Platendraaier, om een overzichtelijk platform te bieden met informatie over platenbeurzen, platenzaken en bijzondere hoezen. In de loop van de jaren zijn hier diverse onderdelen bijgekomen zoals een concertagenda, een lijst van poppodia en een overzicht van verschenen muziekdocumentaires. Eind 2013 startte ik de muziekblog, waarop door mij geschreven albumrecensies, concertverslagen, muzieklijstjes en artikelen over platenzaken te vinden zijn. Andere activiteiten: ontwerpen en programmeren van websites, backpacken door verre oorden, bekijken van complexe films, actief meedenken bij tv quizzen, kilometers vreten op de mountainbike en als wandelaar, drinken van kwaliteitskoffie, smikkelen van de binnen- en buitenlandse keuken en genieten van speciaalbieren.

Lees ook eens

Free Music Gouda

Platenzaken Top 10 2015: 5. Free Music – Gouda

Gedurende de maand november hebben bezoekers van de website een stem uitgebracht op hun favoriete …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *