Platendraaier.nl Te Koop

Platendraaier Header

Op 9 oktober 2011 startte ik vanuit mijn interesse in muziek en vinyl de website Platendraaier.nl, niet wetende dat ruim 6 jaar later de website zou zijn uitgegroeid tot een groot online vinyl- en muziekmagazine. Gedurende de jaren is de website gegroeid van een plek met informatie over aankomende platenbeurzen en een overzicht van platenzaken tot een platform met aandacht voor de laatste releases, muziekdocumentaires, geluidsapparatuur en concerten. De “muzikale verdieping” is hetgeen waar ik en later ook de andere recensenten rekening mee hielden bij het schrijven van diepgaande albumrecensies en uitvoerige artikelen over alles wat vinyl te bieden heeft. Daarnaast heb ik via Platendraaier.nl twee succesvolle edities van de landelijke Platenzaken Top 10 georganiseerd.

PlatendraaierHeaderNew

Nadat ik begin februari, vanwege een nieuwe uitdaging binnen de muziekindustrie, heb besloten om te stoppen als hoofdredacteur van het magazine ben ik op zoek gegaan naar een geschikt koper. De merknaam en het journalistieke gedeelte verdienen het namelijk om te blijven bestaan. De overnamekandidaat dient uiteraard een brede interesse te hebben in muziek en vinyl. De website en het achterliggende systeem bieden tal van mogelijkheden om er een commercieel gedeelte aan te hangen, aangezien het publiek (muziekliefhebbers met een voorliefde voor vinyl) al wordt bereikt. De volledige invulling is in handen van de koper.

Geïnteresseerden kunnen de verkoopflyer opvragen via het contactformulier. Uiteraard dient het bericht te worden voorzien van een uitleg wat je relatie is met muziek/vinyl. In deze flyer is informatie te vinden over de statistieken van de website/social media kanalen, de onderdelen die onder de overname vallen en de omschrijving van de website. Alle vragen omtrent de website kunnen ook via dit formulier worden gesteld.

Ik hoop dat de website een mooie toekomst tegemoet gaat, waarbij de liefde voor het vinyl en de verdieping in de artikelen behouden blijven.

Platendraaier Donatie

Over Hugo van den Bos

Hugo van den Bos
Als muziek- en vinylliefhebber ontwikkelde ik in 2011 de site Platendraaier, om een overzichtelijk platform te bieden met informatie over platenbeurzen, platenzaken en bijzondere hoezen. In de loop van de jaren zijn hier diverse onderdelen bijgekomen zoals een concertagenda, een lijst van poppodia en een overzicht van verschenen muziekdocumentaires. Eind 2013 startte ik de muziekblog, waarop door mij geschreven albumrecensies, concertverslagen, muzieklijstjes en artikelen over platenzaken te vinden zijn. Andere activiteiten: ontwerpen en programmeren van websites, backpacken door verre oorden, bekijken van complexe films, actief meedenken bij tv quizzen, kilometers vreten op de mountainbike en als wandelaar, drinken van kwaliteitskoffie, smikkelen van de binnen- en buitenlandse keuken en genieten van speciaalbieren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *